Extrifit WPC 80 CFM Instant Natural 1000 g

619 Kč
Skladem
Příchuť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Tento produkt je čistou a neochucenou surovinou. Obsahuje instantní syrovátkový koncentrát vyrobený metodou CFM Obsah balení: 1000 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

WPC 80 Natural je instantní (velmi snadno rozpustný) proteinový koncentrát získaný ze syrovátky mikrofiltrací metodou CFM (Cross Flow Microfiltered). Příjem toho vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.
Doporučené dávkování:

závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
doporučujeme rozložit denní dávku (60 - 90 g) do 2 - 3 porcí po 30 g
rozpusťte 1 dávku ve 150 - 200 ml vody 
Tabulka nutričních hodnot:




100 g

Energetická hodnota
1649kJ / 393 kcal

Tuky
6,9 g

- z toho nasycené mastné kyseliny
2,2 g

Sacharidy
4,5 g

- z toho cukry
4,5 g

Vláknina
0 g

Bílkoviny
79 g

Sůl
0,33 g




Aminokyselinové spektrum
100 g

L-lysin
7 548 mg

L-methionin
1 730 mg

L-tryptofan
1 101 mg

L-threonin
5 268 mg

L-fenylalanin
2 359 mg

L-alanin
3 931 mg

kyselina asparagová
8 648 mg

kyselina glutamová
14 230 mg

L-histidin
1 337 mg

L-prolin
4 324 mg

L-tyrosin
2 044 mg

L-arginin
1 651 mg

L-cystein
1 730 mg

glycin
1 101 mg

L-serin
3 617 mg

L-isoleucin
5 032 mg

L-leucin
8 334 mg

L-valin
4 639 mg

BCAA celkem
18 004 mg

aminokyseliny celkem
78 619 mg
Složení:

instantní syrovátkový koncentrát vyrobený metodou CFM
přídatné látky: soja, přírodní barvivo Annato (součást technologie instantizace, obsah < 1 %)
Upozornění:

produkt je vhodný i pro sportovce na bezlepkové dietě

Doplňkové parametry

Kategorie: CFM proteiny, Vanilkový protein
Kategorie: proteiny
Forma: sypká
Obsah bílkovin: 70 % - 85 %
Hmotnost/Objem: 1 000 - 1 999 g (ml)
Dietní omezení: Bez laktózy, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: