Indiana Jerky Pork 90 g original

203 Kč
Skladem
Marinované plátky vepřového masa, které si zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jerky obecně označuje syrové maso, ze kterého je odstraněn tuk a následně je nakrájeno a vysušeno. Indiana Jerky jako takové pak náš náčelník vyrábí podle starých indiánských receptur. Indiana Jerky jsou tence nakrájené plátky libového masa, dále marinované, sušené a zauzené. Sušení probíhá několik hodin tak, aby si výchozí surovina zachovala jak přirozenou chuť masa, tak svou šťavnatost a pružnost. Pro sportovce nebo zdatného výletníka není zdravější, rychlejší a výživnější svačinky než sáček Indiana Jerky. Je to lehká, na dotek nemastná pochoutka, která obsahuje vysoké množství proteinů a jen minimum tuku. Pro výrobu byl zvolen závod, jež splňuje nejpřísnější hygienické normy.
Přednosti:

vysoký obsah bílkovin
nízký obsah tuku
minimum cukru
bez lepku
bez přidaných glutamátů
sůl z mrtvého moře
100 g výrobku je vyrobeno z 225 g vepřového masa
Tabulka nutričních hodnot:





25 g
100 g

Energetická hodnota
287 kJ
1147 kJ

Energetická hodnota
68 kcal
272 kcal

Tuky
1,7 g
6,7 g

z toho nasycené
0,6 g

2,5 g

Sacharidy
0,5 g
1,9 g

z toho cukry
<0,5 g
<0,5 g

Bílkoviny
13 g
51 g

Sůl
1,00 g
4,00 g
Složení:
Vepřové maso, jedlá sůl, mořská sůl 0,2 %, bílkovinný sojový hydrolyzát, kvasnicový extrakt, kvasnýž vinný ocet, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Upozornění:
Doporučené skladovací teploty jsou +5 až +30 °C. Minimální doba trvanlivosti 12 měsíců.  Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu. Po otevření spotřebujte do 72 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní
Hmotnost/Objem: 100 - 499 g (ml)
Kategorie: sušená masa

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: